Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید جانباز حاج علی اکبر پهلوانی نژاد با داشتن مدرک بستری هنگام شیمیایی شدن در جبهه، جانباز به حساب نیامد و زمانی که شهید شد مزاری هم در گلزار شهدا نداشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان؛ سال 94 بود که فرزند جانباز علی اکبر پهلوانی که از همکاران خبرنگار نیز است از من خواست تا به ملاقات پدر بیمارش بروم، من نیز به همراه همسرم که او نیز از جانبازارن گمنام هست به دیدارش رفتیم تا دقایقی از درد و ناراحتی اش کاسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان زمان بود که یک گزارش با عنوان "حاج قاسم پهلوانت را دریاب؛ روایتی از زندگی جانباز شیمیایی که روزگاری راننده سردار سلیمانی بود" تهیه و منتشر کردم که مضمون آن در سایت های خبری موجود است.

بعد از انتشار این گزارش استاندار وقت "علیرضا رزم حسینی" به همراه معاون سیاسی امنیتی و سردار مطهری جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان به ملاقات وی می روند و پس از آن نیز برادر همسر "سرلشکر قاسم سلیمانی" نیز به طور مرتب هفته ای یک بار به وی سر می زدند و از جانباز و همسرش دلجویی می کردند.

اما متاسفانه در رابطه با جانبازی وی کاری انجام نمی شود با اینکه وی مدارک لازم جهت بستری شدن در بیمارستان صحرایی هنگام شیمایی شدن را داشته است.

جانباز علی اکبر پهلوانی نژاد بعد از تحمل سال ها درد و رنج در 24 مهرماه سال جاری به همرزمان شهیدش می پیوندد اما چه شهادت غریبانه ای که هیچ کدام از مسئولان و مردم در تشییع‌ش شرکت نداشتند.

به گفته فرزند و نوه شهید با آنکه در کانال خانه مطبوعات، بسیج رسانه و گروه های رسانه ای زمان شهادت وی منتشر شده بود.

حتی دریغ از یک قبر در جایگاه جانبازان!

در آرامستان مسجد صاحب الزمان (عج) قطعه "محرم" پیکر پاکش آرام می گیرد، روی سنگ قبرش "زنده یاد علی اکبر پهلوانی نژاد" نوشته شده است.

کدام مسئول جوابگوی شهید در آخرت خواهد بود؟! گرچه وی به قول خودش هر کار کرده برای رضای خدا بوده است، حقیقتا او مردی بی ادعا بود. اما "باید چشم ها را شست و جور دیگر باید دید" اگر امثال آنها نبودند ما امروز کشوری سرافراز، سربلند و با امنیت نداشتیم.

کجایند مسئولانی که فقط ادعا می کنند یه امورات مملکتی رسیدگی می کنند و هیچگاه شانه خالی نمی کنند؟!! آیا وجدان شما در مقابل چنین عملی شرمسار نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد

ایسنا/فارس مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس از شناسایی هویت ۸ شهید در این استان خبر داد و گفت: پیکر یکی از این شهدا فردا وارد شیراز می‌شود و مابقی شهدا همگی از شهدایی هستند که در نقاط مختلف استان به خاک سپرده شدند و اکنون هویت آنان شناسایی شده است.

سهراب مظلوم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این مطلب گفت: هویت شهید سیدعلاءالدین اسدپور، یکی از شهدای دوران دفاع مقدس استان فارس به تازگی شناسایی شده‌ است که پیکر مطهر ایشان هم‌اکنون در معراج شهدای تهران قرار دارد.

وی از برگزاری مراسم استقبال از پیکر این شهدا فردا چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه رأس ساعت ۷ صبح در فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب خبر داد و از عموم مردم برای حضور در این مراسم دعوت به عمل آورد.

مظلوم رضایی ادامه داد: پیکر مطهر شهید اسدپور بعد از برگزاری مراسم استقبال به معراج شهدای فارس واقع در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منتقل خواهد شد و بعد از آن یکسری برنامه‌ها با حضور پیکر این شهدا اجرا خواهد شد.

مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس ادامه داد: پیکر مطهر شهید اسدپور در روز شنبه، ۱۵ اردیبهشت‌ماه مصادف با سالروز شهادت امام صادق(ع) در زادگاهش واقع در روستای اوجلو بخش کورکی شهرستان زرقان استان فارس به خاک سپرده خواهد شد.

وی در خصوص ۷ شهید دیگر نیز گفت: سپاه فجر فارس اقدام به نمونه‌برداری از خانواده‌های شهدا کرده است تا بتواند هویت شهدای مفقود آنان را مشخص کند و این کار هم از طریق آزمایش‌های ژنتیک واقع در مرکز نور تهران انجام می‌شود.

مظلوم رضایی ادامه داد: یکسری شهدای گمنام دوران دفاع مقدس هستند تا سال ۸۴ در نقاط مختلف استان فارس به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده شدند و در نهایت از طریق آزمایش‌های ژنتیک موفق به شناسایی هویت ۷ تن از این شهدا شدیم.

مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس اضافه کرد: از این ۷ شهید، دو شهید اهل استان تهران هستند که پیکر یکی از آنان در جهرم و دیگری در گلزار شهدای شیراز به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده شده است.

وی بیان کرد: دو شهید دیگر هم از استان کرمان هستند که یکی از آنان در گلزار شهدای مرودشت و دیگری در گلزار شهدای شیراز به خاک سپرده شده‌اند. یک شهید هم اهل قم است که پیکر مطهرش در گلزار شهدای سپیدان دفن است. یک شهید متعلق به شهرستان گرگان استان گلستان است که در گلزار شهدای شیراز مدفون است و یک شهید هم مربوط به ابهر زنجان است که در گلزار شهدای شیراز به خاک سپرده شده است.

مظلوم رضایی یاداور شد: بناست که سپاه‌های استان‌ها درباره شناسایی هویت شهیدشان اطلاع دهند تا به زودی شاهد حضور خانواده‌های این شهدا در استان فارس باشیم.

مدیر مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان اینکه ۱۱۳ شهید گمنام در استان وجود دارند که به عنوان شهید گمنام قبل از سال ۸۴ به خاک سپرده شده‌اند، گفت: منتظر هستیم تا در آینده هم بتوانیم خبرهایی درباره شناسایی هویت شهدای گمنام اطلاع‌رسانی کنیم.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • تکمیل عملیات اجرای روکش آسفالت خیابان‌های شهید هاشمی‌نژاد و شهدا
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • خانه مادر شهیدی که دیوارهایش مزین به عکس شهدا است
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • تشییع پیکر مطهر جانباز شهید سیلاوی در اهواز+فیلم
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟